Stiri Imobiliare
Jurnal de agent imobiliar pentru 04.07.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 04.07.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: 30HJ - Teren intravilan de vanzare in Poiana Campina. Terenul are suprafata de 5466 mp si front stradal de 45 ml; X213B9 - Vila P+E, constructie de caramida, situata in zona centrala a Comunei Cornu. Suprafata construita a imobilului este de 206 mp, iar suprafata utila de 176 mp. Vila dispune de teren in suprafata de 500 mp; X01CB7 - Apartament de vanzare in Azuga, zona Satu Nou. Apartamentul are toate utilitatile separate, avand un cost de intretinere foarte mic; X2189E - Vila de vanzare in Busteni, zona Zamora. Vila este in Busteni si are regim de inaltime D+P+E, fiind construita in 2006 pe un teren in suprafata de 612 mp. Vila se afla intr-o zona linistita si ofera o panorama superba catre masivul Bucegi; X1E5C - Casa P+Em de vanzare, situata in zona centrala a comunei Brebu, aceasta avand suprafata construita de 197 mp, suprafata utila de 140 mp si teren in suprafata de 1491 mp; X2F24 - Vila de vanzare, tipologia D+P+M (+pod amenajabil), constructie 2 ... (articol publicat 4 Iulie 2020)

VIDEO: Case modulare - Cele mai luxoase case mici, ACUM si in Romania!
 » VIDEO: Case modulare - Cele mai luxoase case mici, ACUM si in Romania!. Ioana Armean, Manager Proiect Inboxlifestyle, ne va prezenta un concept complet nou pentru Romania in materie de case mici, moderne si de cea mai inalta calitate. Inboxlifestyle este cel mai nou si mai ambitios proiect realizat vreodata in materie de case mici moderne, folosind cele mai avansate materiale si tehnologii. Aceasta micro casa din fibra de sticla este fabricata industrial si ofera clientilor nostri o solutie complet echipata si pregatita pentru a fi folosita. ... (articol publicat 2 Iulie 2020)

Jurnal de agent imobiliar pentru 27.06.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 27.06.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X11CB6 - Casa P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a comunei Poiana Campina; X21A72 - Vila de vanzare in comuna Poiana Campina. Imobilul a fost construit in anul 1998, din carmaida, cu fundatie si stalpi din beton armat, avand suprafata construita de 427 mp, suprafata utila de 356 mp si teren in suprafata de 3675 mp; X01C9E - Apartament cu 2 camere de vanzare in Sinaia. Apartamentul este situat la primul nivel, intr-un imobil nou, construit in anul 2010. Apartamentul este foarte luminos, fiind pozitionat pe partea de N-E. Beneficiaza de intrare separata, inclusiv de loc de parcare; X2E06 - Vila tip duplex (la rosu), de vanzare cu regimul de inaltime D+P+Em, situata in Busteni, cartierul Zamora. Acesta are suprafata construita de 190 mp, cea utila de 160 mp si dispune de teren in suprafata de 220 mp. Se afla intr-o zona foarte linistita, aproape de liziera padurii si beneficiaza de o priveliste panoramica deosebita! ... (articol publicat 27 Iunie 2020)

Jurnal de agent imobiliar pentru 20.06.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 20.06.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X31A38 - Teren intravilan de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata de 4000 mp si o deschidere de 24 ml; X01CAF - Apartament de vanzare in Busteni, zona centrala. Imobilul se afla la 500 m de centrul orasului si a punctelor de interes din statiune. Privelistea este catre Muntii Baiului. Fiind pozitionat catre S-E, apartamentul este insorit pe tot parcursul zilei; X31CB0 - Teren extravilan de vanzare, situat in statiunea Azuga, in apropierea partiei de schi Cazacu. Se afla intr-o zona frumoasa si populata a statiunii, iar accesul se face pe un drum de servitute; X11CB1 - Casa de vanzare, situata in zona centrala a comunei Cornu de Jos, casa fiind construita din caramida si compusa din 3 camere, baie, bucatarie, debara si magazie. Casa detine un teren in suprafata de 1085 mp; X11CB2 - Casa de vanzare, situata in comuna Brebu, construita din caramida si acoperita cu tigla, casa avand suprafata construita de 129 mp si fiin ... (articol publicat 20 Iunie 2020)

VIDEO: Numar record de tranzactii imobiliare in perioada pandemiei
 » VIDEO: Numar record de tranzactii imobiliare in perioada pandemiei. Joi, 18 iunie, ora 12:00, o avem invitata pe Madalina Cheptea, Managing Partner Raich&Raich Premium Real Estate ce ne va spune in ce aleg sa investeasca romanii in aceasta perioada si cum a reusit sa realizeze un numar record de tranzactii imobiliare in perioada pandemiei. Madalina Cheptea are 16 ani de experienta in imobiliare, a obtinut titlul de doctor in economie de la Academia de Studii Economice din Bucuresti, cu distinctia „Magna cum laude” si a publicat o lucrare de cercetare stiintifica intitulata „Piata imobiliara locomotiva a economiei romanesti”. Madalina are titlul de Master of Business Administration conferit de Universitatea din Seattle si este unul dintre fondatorii agentiei Raich&Raich Premium Real Estate. Compania pe care a infiintat-o se adreseaza clientilor cu discernamant si fler in lumea businessului, care inteleg ce inseamna sa investesti intr-o proprietate si fac alegeri destepte, in urma unei analize atente a pietei. Investitorii si dezvoltatorii imobiliari gasesc in Raich ... (articol publicat 17 Iunie 2020)

Jurnal de agent imobiliar pentru 13.06.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 13.06.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X11CAC - Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, construita in anul 1947, avand suprafata desfasurata de 301 mp si teren in suprafata de 3159 mp. Casa compusa din 5 camere, bucatarie, baie, camara si terasa; X11C9B - Casa de vanzare, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 124 mp si teren in suprafata de 671 mp, casa fiind compusa din living, 2 dormitoare, hol, baie si bucatarie. Casa detine si un garaj in suprafata de 29 mp; X21998 - Vila turistica din perioada interbelica cu 7 camere de vanzare pe Furnica in Sinaia. O locatie deosebita pentru o investitie turistica pe Valea Prahovei. Vila are un regim de inaltime D+P+M, are suprafata construita totala de 308 mp si este amplasata pe un teren in suprafata de 228 mp; X11CAD - Casa de vanzare, situata in zona Centrala a Municipiului Campina, compusa din doua camere, hol si WC, casa avand suprafata construita de 61 mp si suprafata utila d ... (articol publicat 13 Iunie 2020)

VIDEO: In contextul pandemiei de COVID-19, va prezentam un nou tip de locuinta
 » VIDEO: In contextul pandemiei de COVID-19, va prezentam un nou tip de locuinta. Joi, 11 iunie, ora 12:00, il avem invitat pe Bogdan Stroe, Director de vanzari Novinger Klaus Grup ce ne va vorbi despre filtrarea eficienta pentru case nepoluate si sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. S-a vorbit si s-a scris mult despre Casa Pasiva, functionala, moderna, inteligenta. In contextul pandemiei de COVID-19 se anticipeaza un interes crescut pentru un tip nou de locuinta, care va avea ca principala apreciere si evaluare functia de protectie impotriva poluarii de orice fel. Casa nepoluata va depinde de gradul in care vor fi aerisite toate incaperile in mod inteligent, controlat de la distanta prin telefonul mobil. Despre aceste informatii de actualitate si cum putem aerisi automat printr-un sistem de ventilatie conectat la senzori de calitate a aerului din interior ne va vorbi in detaliu Bogdan in cadrul webinarului TNI. ... (articol publicat 10 Iunie 2020)

Jurnal de agent imobiliar pentru 06.06.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 06.06.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X01CA6 - Apartament de vanzare in Predeal, zona Trei Brazi. Apartamentul se afla in Predeal, la etajul 1 intr-o vila construita in 2010. Apartamentul are suprafata de 70 mp si este compus din living + bucatarie, 2 dormitoare, baie si un balcon spatios; X21C56 - Vila P+E+M la gri de vanzare, construita in 2016, situata in orasul Breaza, cartierul Breaza de Jos; X14AF - Casa P+E, constructie de beton si BCA, de vanzare in zona centrala a municipiului Campina. Imobilul are suprafata construita de 120 mp, cea utila de 100 mp si dispune de teren in suprafata de 142 mp; X21CA7 - Vila P+M de vanzare, situata in zona semicentrala a Comunei Cornu; X21CA8 - Vila P+E de vanzare in Cornu; X01CA9 - Apartament de vanzare, situat in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 60 mp; X01CAA - Garsoniera de vanzare, situata in zona semicentrala a Municipiului Campina, avand suprafata construita de 35 mp. ... (articol publicat 6 Iunie 2020)

VIDEO: INEDIT - Ajustarea pretului in imobiliare!
 » VIDEO: INEDIT - Ajustarea pretului in imobiliare!. Joi, 4 iunie, ora 12:00, o avem invitata pe Cristina Tirea, Director de vanzari si marketing in cadrul companiei Maurer Imobiliare ce ne va spune cum s-a adaptat unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliar din Romania la provocarile actuale ale pietei. Cristina Tirea activeaza in cadrul companiei Maurer Imobiliare de 13 ani, inca din anul 2006. A inceput sa lucreze in companie ca si consultant, oferind informatii despre Avantgarden 1 Brasov primul proiect marca Maurer Imobiliare, si unul dintre primele proiecte rezidentiale de apartamente noi din Brasov. Din 2008 activeaza ca si agent de vanzari, pe vanzari directe, iar in 2010 a fost promovata ca si director de vanzari. In cei 12 ani de vanzari directe a semnat peste 1.000 de antecontracte, iar astazi coordoneaza inclusiv echipa de marketing. Maurer Imobiliare este familia in care cresc frumos sute de angajati si unde peste 7.000 de clienti au ales sa cumpere un apartament in proiectele dezvoltate. Webinarul va fi moderat de Cristina Bercea - PR Mana ... (articol publicat 2 Iunie 2020)

Jurnal de agent imobiliar pentru 30.05.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 30.05.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X01CA4 - Apartament cu 3 camere de vanzare in Sinaia, la etajul 4 intr-un imobil nou construit in 2008. Acesta are o suprafata de 90 mp si este compus din camera de zi cu balcon, bucatarie inchisa, 2 dormitoare si 2 bai. Apartamentul este decomandat si beneficiaza de 2 balcoane spatioase, inchise cu tamplarie PVC si geam termopan. Beneficiaza de o priveliste deosebita si este dispus pe mai multe puncte cardinale, fiind foarte insorit; X018A1 - Apartament de inchiriat in Sinaia, la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+4E din Sinaia si este compus din sufragerie, dormitor, bucatarie, baie si hol. Apartamentul are suprafata de 48 mp. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat; 30KA - Teren intravilan de vanzare (faneata) in zona semicentrala a municipiului Campina. Terenul are suprafata de 7300 mp si front stradal de 33 ml; X01CA5 - Apartament de Vanzare in Sinaia intr-o vila interbelica (piatra si zidarie). Acesta are o suprafata de 90 mp si ... (articol publicat 30 Mai 2020)

Jurnal de agent imobiliar pentru 23.05.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 23.05.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X0F33 - Apartament cu 2 camere, semidecomandat, de inchiriat, situat in zona ultracentrala a Municipiului Campina. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat; X11CA1 - Casa, oferita spre vanzare, se afla intr-o zona usor accesibila a orasului Sinaia. Orientarea imobilului este catre S-V (catre soare), iar privelistea catre oras. Beneficiaza de toate utilitatile contorizate individual, iar incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Anul de constructie al cladirii este 2001, suprafata construita este de de 95 mp, imobilul fiind compus din 3 camere, bucatarie, baie si balcon. Suprafata de teren aferent este de 259 mp; X31BFF - Teren intravilan de vanzare in zona semicentrala a comunei Poiana Campina, avand o suprafata de 5300 mp si deschidere de 70 ml. Teren ideal pentru constructia unei locuinte de vacanta. ... (articol publicat 23 Mai 2020)

VIDEO: Flexibilitate si OFERTE SPECIALE pentru proiecte imobiliare noi
 » VIDEO: Flexibilitate si OFERTE SPECIALE pentru proiecte imobiliare noi. Te invitam la un nou webinar TNI! Joi, 21 mai, ora 12:00, stam de vorba cu Georgiana Sandu, Reprezentant Vanzari De Silva Residences ce ne va vorbi despre proiectele imobiliare noi ce sunt in curs de dezvoltare si pot fi achizitionate in aceasta perioada la preturi speciale! Georgiana Sandu are o experienta de peste 16 ani in real estate, este specializata in proiecte imobiliare in regim de exclusivitate si a lucrat ca reprezentant de vanzari pentru un portofoliu de peste 20 proiecte. Acum, Georgiana reprezinta agentia Alder Concept si face parte dintr-o echipa cu experienta, dar tanara, entuziasta, pasionata, implicata si adaptabila la piata. Din anul 2018, Alder Concept este reprezentantul de vanzari pentru proiectele de la mare ale dezvoltatorului De Silva Residences. Avand o experienta de peste 25 ani in domeniul imobiliar, De Silva Residences are in curs de dezvoltare pe malul Marii Negre, in Mamaia Nord proiectele Casa del Mar si First Residences despre care ne va vorbi Georgiana in detaliu in cadrul ... (articol publicat 20 Mai 2020)

Ne-am reluat activitatea in cele mai bune conditii de siguranta
 » Ne-am reluat activitatea in cele mai bune conditii de siguranta. Dragi clienti si prieteni, Cu mare bucurie va informam ca incepand de astazi, 18.05.2020, Agentia Imobiliara MERVANI isi reia activitatea normala!!! - - - In vederea garantarii continuitatii prestarii serviciilor noastre am aplicat o serie de masuri de protectie si preventie impotriva raspandirii virusului COVID-19, implementand toate recomandarile Minsterului Sanatatii pentru gestionarea riscului igienico-sanitar in cadrul sediilor MERVANI. Setul de masuri a fost implementat imediat si vizeaza atat activitatile personalului, cat si toate spatiile in care ne desfasuram activitatea (birouri, masini etc.). MERVANI este cea mai cunoscuta companie de pe piata imobiliara din Valea Prahovei si imprejurimi, la baza careia stau urmatoarele valori fundamentale: grija pentru oameni, responsabilitatea, inovatia, traditia si calitatea. Asa am cladit MERVANI! Suntem mandri de relatia stransa pe care o avem cu clientii si totodata hotarati sa fim aproape de ei si de partenerii nostri in continuare, pentru a construi im ... (articol publicat 18 Mai 2020)

Jurnal de agent imobiliar pentru 16.05.2020 - recomandari de weekend
 » Jurnal de agent imobiliar pentru 16.05.2020 - recomandari de weekend. Iata cateva recomandari imobiliare de weekend: X01C28 - Apartamentul este decomandat si se afla in Sinaia, la etajul 3, intr-un bloc cu regim de inaltime P+4E. Apartamentul este de vanzare, are suprafata de 50 mp si este compus din camera de zi, dormitor, bucatarie, baie, hol si un balcon inchis; X0E5B - Apartament 3 camere decomandat, de vanzare, situat in Busteni la parterul unui imobil cu regim de inaltime P+4E. Apartamentul beneficiaza de intrare separata direct din curtea blocului; X01BE9 - Apartament 2 camere, decomandat, de vanzare, situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 niveluri, in zona centrala a Municipiului Campina, avand suprafata utila 56,59 mp; X11C04 - Va propun spre vanzare o casa de vacanta situata in comuna Telega, comuna recunoscuta pentru baile minerale sarate. Imobilul este o cabanuta compusa din 2 camere si bucatarie, are suprafata utila de 25 mp, suprafata construita de 32 mp si dispune de un teren in suprafata de 223 mp; X0140A - Apartament tip-duplex de vacanta, de vanzare int ... (articol publicat 16 Mai 2020)

Tomis Villa Promenada din Mamaia Nord - Discount de 10% la apartamentele de la malul marii
 » Tomis Villa Promenada din Mamaia Nord - Discount de 10% la apartamentele de la malul marii. Amplasat la cativa pasi de plaja din Mamaia Nord, Tomis Villa Promenada se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa traiasca un stil de viata relaxant in imediata vecinatate a marii. Format din 3 imobile, C1, C2 si C3, ansamblul rezidential Tomis Villa Promenada din Mamaia Nord va propune o arhitectura deosebita, suprafete vitrate mari si facilitati premium, combinand confortul unei locuinte moderne cu avantajele pozitionarii sale intr-una dintre cele mai cautate zone ale litoralului romanesc. Cele 97 de studiouri si apartamente din cadrul ansamblului Tomis Villa Promenada au fost gandite sa ofere locatarilor o experienta bazata pe siguranta si calitate, iar in aceasta perioada puteti profita de oferta speciala de 10% discount! Ansamblul rezidential Tomis Villa Promenada este realizat de compania Magenta Construct, ce are o experienta de 10 in domeniu si este recunoscuta pentru seriozitatea si lucrarile de calitate puse la dispozitia clientilor. Magenta Construct va fi prezenta cu cele mai recente proie ... (articol publicat 7 Mai 2020)

 

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 3 4 5 6 din 91


Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter