Stiri Imobiliare
Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!
 » Perioada HOT din piata imobiliara se apropie: Cel mai asteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE!. Organizatorii expozitiei imobiliare nr.1 din Romania, BDOBC Business Center, in parteneriat cu cei mai puternici dezvoltatori rezidentiali din tara si sustinuti de peste 50 de parteneri media pregatesc cel mai amplu eveniment dedicat LOCUINTELOR si CASELOR DE VACANTA. Cel mai asteptat eveniment imobiliar al toamnei, Targul National Imobiliar TNI, are loc in Bucuresti in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, iar vizitatorii vor avea parte de multe avantaje si surprize placute! „De 14 ani Targul National Imobiliar TNI reprezinta cadrul ideal in care persoanele interesate de achizitii imobiliare pe termen scurt si mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discuta fata in fata, intr-un singur loc cu dezvoltatorii, agentiile imobiliare si institutiile financiar-bancare participante, avand acces direct la cele mai bune DEAL-uri. Astfel, vizitatorii expozitiei TNI economisesc nu doar TIMP, ci si BANI! Oferta targului imobiliar din 28-30 septembrie este una RECORD, expozant ... (14-08-2018)

Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 10 ani! - Targul National Imobiliar TNI
 » Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 10 ani! - Targul National Imobiliar TNI. Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 10 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 18 mai, ORA 10:00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 20 mai si reuneste reprezentantii a 126 de companii ce scot la vanzare peste 20.000 de oferte imobiliare pentru locuinte noi, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Valea Prahovei, dar si din SPANIA. Pretul minim in cadrul targului imobiliar este de 4.000 EURO pentru un teren intravilan de 528mp situat in statiunea Breaza, iar pretul maxim este de 3 milioane EURO pentru un hotel din Sinaia ce face parte din portofoliul agentiei Mervani Invest. TNI: Portofoliu variat, OFERTE pentru toate buzunarele In perioada 18-20 MAI persoanele interesate de achizitii imobiliare au acces in cadrul Targului National Imobiliar TNI la oferta imobiliara variata si proprietati cu DISCOUNTURI EXCLUSIVE. Portofoliul evenimentului cuprinde: case din containere maritime (de la 11.500 EURO), locuinte ce se inc ... (15-05-2018)

TNI - Targul National Imobiliar: 29 Septembrie - 1 Octombrie @ Palatul Parlamentului, Sala Unirea
 » TNI - Targul National Imobiliar: 29 Septembrie - 1 Octombrie @ Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Targul recordurilor imobiliare - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 29 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, in SALA UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de oferte imobiliare: aproximativ 15.000 de locuinte noi amplasate in ansambluri rezidentiale, din care 3.000 se lanseaza in premiera la TNI. Cele 110 companii participante au pregatit pentru vizitatorii evenimentului oferte atractive de garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, vile individuale, tip duplex sau insiruite, terenuri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Valea Prahovei, Brasov, dar si celelalte zone de interes ale tarii. Pretul minim in cadrul targului imobiliar este de 14.700 EURO pentru un teren de 550mp situat in statiunea Predeal, Valea Rasnoavei, iar pretul maxim este de 2,9 milioane EURO pentru un hotel din Sinaia de 4* ce face parte din portofoliul agentiei Mervani Invest. In capitala cele mai mici preturi pentru locuintele noi fac parte din portofoliul agentiei Premier Service, iar costu ... (06-09-2017)

Sinaia la pas in 60 de secunde - Premiera pentru Romania: o carte despre un oras a inspirat un film!
 » Sinaia la pas in 60 de secunde - Premiera pentru Romania: o carte despre un oras a inspirat un film!. De numele cartii „Sinaia, Orasul Elitelor” scrisa de catre arhitectul Dan Manea se leaga mai multe premiere. Ultima noutate absoluta pentru piata cartii din Romania este faptul ca o carte despre oamenii, istoria si arhitectura unui oras a inspirat un film! In lunile iulie-septembrie, pe canalele TVR1, TVR2 si TVR HD, va rula o serie de 60 de episoade intitulata „Sinaia la pas in 60 de secunde”, realizata de catre regizorul Cornel Mihalache. Fiecare episod spune o poveste. In incursiuni de cate 60 de secunde, telespectatorii sunt invitati sa (re)descopere Sinaia din perspective inedite, sa cunoasca oamenii remarcabili care au asezat onorant Romania pe harta Europei si sa viziteze locurile de care acestia si-au legat viata sau in care au creat opere exceptionale. Cum ar fi sa il vizitam pe Ion Luca Caragiale in Casa Gentillini din Sinaia, cladire care se gaseste si astazi pe str. Avram Iancu la nr. 28? Cum ar fi ca, trecand prin Sinaia Noua, cartierul Cumpatu de azi, sa auzim revarsandu-se din Vila Lu ... (28-06-2017)

Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI
 » Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI. Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 19 MAI, ORA 10:00 la Palatul Parlamentului, in SALA UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de 122 de participanti ce vin in intampinarea clientilor cu peste 15.000 oferte imobiliare pentru locuinte noi si vechi, case de vacanta, terenuri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Cluj, Valea Prahovei, Brasov, dar si celelalte zone ale tarii. Pretul minim in cadrul targului imobiliar este de 4.700 euro (TVA inclus) pentru o constructie din lemn ce poate fi utilizata ca locuinta de vacanta si despre care vizitatorii TNI pot gasi mai multe detalii la standul Imopedia, iar pretul maxim este de 4,2 milioane de euro pentru un hotel din Predeal de 5* ce face parte din portofoliul agentiei Mervani Invest. TNI: 40% din oferte se incadreaza in Programul Prima Casa Programul Prima Casa a salvat segmentul imobiliar aflat in criza si continua sa fie la mare cautare si acum cand piata imobiliara este efervescenta ... (17-05-2017)

Tot mai multi romani isi investesc economiile in apartamente si case de vacanta pe Valea Prahovei. Cat costa metrul patrat construit
 » Tot mai multi romani isi investesc economiile in apartamente si case de vacanta pe Valea Prahovei. Cat costa metrul patrat construit. Valea Prahovei redevine atractiva nu doar pentru vacante si partii de schi, ci si pentru tranzactii imobiliare. Tot mai multi romani isi investesc economiile in case de vacanta, pe care le introduc apoi in circuitul turistic. Piata locuintelor in statiunile consacrate a crescut spectaculos in ultimul an, iar prognozele arata ca oamenii au toate sansele sa isi amortizeze cheltuielile, in scurt timp. Asezat la poalele masivului Bucegi cu o prileliste unica spre munte, Busteniul este pe cale sa devina El Dorado-ul imobiliarelor de pe Valea Prahovei. Cartierul Piatra Arsa, ridicat in ultimii zece ani, este un santier continuu. Cristian Stratan, dezvoltator imobiliar: "Este o zona noua, recent construita, in dezvoltare, foarte multe case de vacanta dar si foarte multe case in care lumea s-a mutat." Cristian Stratan a intuit potentialul si a ridicat la Busteni vile cu apartamente de vacanta. A tinut ca arhitectura, materialele folosite, sa fie in armonie cu zona. "Costa in jur de 800 de euro pe metrul patrat ... (31-01-2017)

Targul National Imobiliar (TNI) :: 30 septembrie - 2 octombrie 2016 :: Palatul Parlamentului - Sala UNIREA
 » Targul National Imobiliar (TNI) :: 30 septembrie - 2 octombrie 2016 :: Palatul Parlamentului - Sala UNIREA. Evenimentul imobiliar al toamnei - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expozitia se adreseaza persoanelor interesate de locuinte ce se incadreaza in Programul Prima Casa, amatorilor de proprietati premium si persoanelor atrase de investitii in segmentul imobiliar. Portofoliul TNI este variat, cuprinzand oferte de locuinte noi si vechi, terenuri din Bucuresti, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii. TNI - Evenimentul imobiliar ALL IN ONE Cu o experiența de 11 ani în promovarea pieței imobiliare din România și facilitarea tranzacțiilor în real estate, Târgul Național Imobiliar TNI este evenimentul imobiliar ALL IN ONE ce reunește toți jucatorii importanți din piața de profil: dezvoltatori, agenții imobiliare și instituții financiar-bancare, cuprinde oferte pentru toate buzunarele: apartamente budget-friendly, locuințe premium și susține investițiile în segmentul imobiliar. Prețul minim p ... (18-08-2016)

Targul National Imobiliar (TNI): Editia 15-17 Aprilie 2016 in CIFRE CONCRETE
 » Targul National Imobiliar (TNI): Editia 15-17 Aprilie 2016 in CIFRE CONCRETE. Editia cu numarul 23 a Targului National Imobiliar (TNI) ce a avut loc in perioada 15-17 APRILIE la Palatul Parlamentului a marcat trendul pietei imobiliare prin cresterea numarului de oferte de unitati locative noi, cresterea cererii pentru locuintele de doua, trei camere, vile la pret de apartament si marcarea noutatilor in ceea ce priveste Programul Prima Casa si Legea Darii in Plata. In cadrul evenimentului clientii au semnat precontracte pentru a beneficia de ofertele disponibile doar in perioada targului si s-au declarat incantati de preturile mult mai accesibile la locuinte. Evenimentul TNI a reprezentat platforma unde toti expozantii au beneficiat de o mediatizare foarte buna. Pentru ca IMAGINEA CONTEAZA, locatia de desfasurare a TNI-ului este unica, conferind tuturor grandoarea si luxul unui spatiu expozitional deosebit. Majoritatea expozantilor au aparut in reportaje, stiri si articole din presa scrisa, dar mai ales pe toate canalele de televiziune. Evenimentul s-a dovedit inca odata un promotor e ... (19-04-2016)

Ploiesti Shopping City si Mozart Residence va invita la Targul PRAHOVA BANK - IMOB
 » Ploiesti Shopping City si Mozart Residence va invita la Targul PRAHOVA BANK - IMOB. In premiera la Ploiesti, un eveniment de promovare a ofertelor imobiliare si bancare - Targul PRAHOVA BANK - IMOB - se va desfasura in perioada 1–3 aprilie, la Ploiesti Shopping City, in zona scarilor rulante.Organizatorul – Camera de Comert si Industrie Prahova – si cei doi parteneri – complexul comercial Ploiesti Shopping City si ansamblul rezidential Mozart Residence, va invita la intalnirea cu numeroase si atractive oferte imobiliare si bancare, prezentate de companii importante si puternice institutii financiar-bancare.La PRAHOVA BANK - IMOB sunt asteptati toti cei care doresc sa se informeze si – de ce nu? – sa realizeze o afacere profitabila intr-un moment in care piata imobiliara da semnale favorabile.Programul de vizitare este zilnic, intre 10:00 dimineata si 10:00 seara.Veniti si vizitati Mozart Residence in cadrul targului, cel mai vandut Ansamblu Rezidential din Ploiesti. ... Mai sunt disponibile doar 14 apartamente! ... Vino si rezerva-ti la targ apartamentul la un pret special!Organi ... (29-03-2016)

Targul National Imobiliar (TNI) :: 15-17 APRILIE 2016, Palatul Parlamentului, Sala Unirea
 » Targul National Imobiliar (TNI) :: 15-17 APRILIE 2016, Palatul Parlamentului, Sala Unirea. In perioada 15-17 aprilie 2016 factorii de decizie din segmentul de real estate si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI). Expozitia TNI aduce beneficii importante atat companiilor expozante cat si vizitatorilor, interactiunea dintre acestia avand impact direct asupra starii pietei de profil. Pe durata celor 3 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se ofera posibilitatea de a obtine o perspectiva de amploare asupra pietei imobiliare, de a compara in acelasi timp si in acelasi loc oferte din Bucuresti si alte zone de interes din tara. In plus, contactul direct cu cei mai mari dezvoltatori imobiliari, consilierea oferita de agentiile imobiliare si institutiile financiar-bancare faciliteaza alegerea variantei optime, fie ca este vorba de gasirea locuintei cautate, sau chiar a oportunitatii de a investi. Cateva dintre companiile ce participa la editia Targului National Imobiliar (TNI) din 15-17 aprilie 2016 sunt: New City Residence; Corbeanca Park; Greenf ... (28-03-2016)

Proprietar pe perioada determinata. Metoda prin care iti poti cumpara o vila la munte sau pe litoral cu doar 5.000 de euro
 » Proprietar pe perioada determinata. Metoda prin care iti poti cumpara o vila la munte sau pe litoral cu doar 5.000 de euro. Cine vrea sa devina proprietar doar o saptamana din an isi poate cumpara un imobil in sistem time-sharing. Pentru cateva mii de euro, dobandeste o cota parte dintr-o casa la munte sau la mare, pe care o poate folosi 7 zile pe an. Acest concept de proprietate periodica exista de mult in strainatate si incepe sa patrunda si la noi in tara. Razvan Cretu, directorul unei firme, si-a cumparat in urma cu 3 luni o vila in Bran cu 5.400 de euro. O poate folosi insa doar in perioada 29 august-5 septembrie a fiecarui an. Sistemul ii permite schimbul cu proprietarii din alte tari, care au cumparat in acelasi regim. Razvan Cretu, proprietar: “Deja m-am aranjat sa mergem prin Sardinia si dupa aceea, in celalalt an incercam Australia, State.” Florin Voloc, directorul complexului: “In aceasta saptamana aleasa, toata viata, in fiecare an, puteti schimba aceasta vacanta oriunde in lume. 80 de tari. 2900 de locatii.” Asta daca nu doriti sa mergeti in fiecare an in concediu in acelasi loc. Intr-un complex de la Bra ... (15-03-2016)

Prima casa: Bancile au la dispozitie intreaga suma pentru 2016
 » Prima casa: Bancile au la dispozitie intreaga suma pentru 2016. Plafonul total de garantare aferent pentru 2016 programului Prima casa, de 1,69 miliarde euro, a fost alocat in intregime, astfel ca bancile comerciale inscrise in program au pusa la dispozitie intreaga suma. Pentru 2016, Guvernul a stabilit un plafon de 1,3 miliarde lei, la care se adauga 200 milioane lei din rambursari de rate de capital efectuate pana la 31 decembrie, 172,5 milioane lei din diferente ramase neutilizate de anul trecut, respectiv 17,7 milioane lei plafon reutilizat in conditiile legii. "Pentru finantatorii care au transmis solicitari de alocare a plafonului de 1,3 miliarde de lei pentru anul 2016, respectiv Alpha Bank, Creditcoop, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Bancpost, Leumi, BCR, BRD, CEC, Credit Agricole, Garanti, ING Bank, Intesa Sanpaolo, Marfin, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Bank, suma a fost repartizata prin efectuarea de alocari pro rata in cadrul acestuia in functie de solicitarile transmise de acestia", arata MFP, intr-un comunicat. Legislatia permit ... (24-02-2016)

Bancile deschid supapa creditelor pentru investitii imobiliare
 » Bancile deschid supapa creditelor pentru investitii imobiliare. Institutiile financiare si-au intetit in acest an activitatea de creditare a sectorului imobiliar, in ciuda faptului ca investitorii din acest domeniu prezinta in continuare cel mai ridicat risc de credit. Cele mai mari opt credite acordate anul acesta pentru noi dezvoltari si achizitii imobiliare depasesc valoarea de 590 mil. euro si sunt sustinute, cu precadere, de bancile austriece si cele unguresti, conform informatiilor colectate de Capital. Bancile au redeschis portile sectorului constructii si imobiliare, chiar daca rata imprumuturile neperformante era la finalul lunii iunie de 24% din soldul de circa 25 miliarde de lei, potrivit datelor BNR. Valoarea medie a creditelor pentru investitii imobiliare acordate de bancile romanesti in ultimul an a variat intre 7 mil. euro si 17 mil. euro, insa creditorii prefera sa acorde imprumuturi usor mai mari, intre 8 mil. euro si 20 mil. euro, potrivit sondajului Property Lending Barometer 2015 realizat de compania de audit KPMG. Imprumuturile care depasesc aceste ... (25-11-2015)

Semne bune pentru piata imobiliara
 » Semne bune pentru piata imobiliara. 2015 se pare ca aduce in sfarsit dezghetul mult asteptat pe piata imobiliara. Dezvoltatorii sunt interesati din nou sa cumpere terenuri la periferia oraselor, pentru a construi ansambluri de locuinte. Prioritare sunt garsonierele si apartamentele de doua camere, cu suprafete mici. Constructorii incearca astfel sa se incadreze in plafonul programului ''Prima casa'', de pana la 75.000 de euro. Cele mai cautate terenuri sunt cele de la periferie, dar care beneficiaza de infrastructura si au acces la mijloacele de transport in comun. "Am reluat dezvoltarea tocmai in ideea in care am resimtit in piata in ultima perioada, mai ales in ultimele luni, un interes crescut atat din partea persoanelor care vin prin credite Prima Casa, cat si a celor care in ultimii ani au economisit", declara reprezentantul unei firme. Una dintre cele mai cautate zone in ceea ce priveste achizitia de terenuri este in Militari. Daca in 2008 pretul unui metru patrat ajungea pana la 600 euro, acum nu depaseste 200 si cu cat se indeparte ... (29-10-2015)

Targul National Imobiliar (TNI) :: 25-27 SEPTEMBRIE 2015, Palatul Parlamentului, Sala Unirea
 » Targul National Imobiliar (TNI) :: 25-27 SEPTEMBRIE 2015, Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Un eveniment, patru categorii de oferte: LOW COST, SMART DEAL, BUSINESS si PREMIUM. 120 de companii expozante, 30.000 unitati locative scoase la vanzare, consultanta financiara gratuita, BUY-BACK imobiliar, conferinte pe tema dezvoltarii constructiilor verzi, valoarea portofoliului imobiliar al evenimentului: 150 DE MILIOANE DE EURO. Singurul eveniment imobiliar “complet” - Targul National Imobiliar TNI - ce reuneste atat ofertele LOW COST, SMART DEAL, BUSINESS si PREMIUM isi deschide portile VINERI, 25 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului - Sala Unirea. Principalele 120 de companii ce activeaza in domeniul imobiliar, constructii si financiar din Romania sunt prezente in cadrul TNI cu scopul de a promova cele 30.000 de unitati locative pentru care au conceput oferte speciale si reduceri de pret. Portofoliul expozitiei este variat, cuprinzand oferte de locuinte noi si vechi, spatii comerciale, terenuri din Bucuresti, ILFOV, litoral, Valea Prahovei, dar si celelalte zone ale tarii. Preturile im ... (22-09-2015)

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 3 4 5 6 din 115


POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Stiri Imobiliare | Stiri Piata Imobiliara | Stiri Credite | Stiri Finante | Stiri Constructii | Stiri Legislatie | Buletin de Stiri | Arhiva cu Stiri ImobiliareCele mai noi Stiri din domeniul Imobiliar | Stiri Informative | Stiri de ultima ora | Stiri Imobiliare 2018 | Informatii Imobiliare | Stiri Valea Prahovei | Stiri 2018

Alerta Pret via NewsLetter