Stiri Imobiliare
Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 10 ani! - Targul National Imobiliar TNI » Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 10 ani! - Targul National Imobiliar TNI. Cel mai mare targ imobiliar din ultimii 10 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 18 mai, ORA 10:00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expozitia are loc pana duminica, 20 mai si reuneste reprezentantii a 126 de companii ce scot la vanzare peste 20.000 de oferte imobiliare pentru locuinte noi, case de vacanta, terenuri, spatii de birouri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Valea Prahovei, dar si din SPANIA. ... (15-05-2018)

TNI - Targul National Imobiliar: 29 Septembrie - 1 Octombrie @ Palatul Parlamentului, Sala Unirea » TNI - Targul National Imobiliar: 29 Septembrie - 1 Octombrie @ Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Targul recordurilor imobiliare - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 29 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, in SALA UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de oferte imobiliare: aproximativ 15.000 de locuinte noi amplasate in ansambluri rezidentiale, din care 3.000 se lanseaza in premiera la TNI. Cele 110 companii participante au pregatit pentru vizitatorii evenimentului ofe ... (06-09-2017)

Sinaia la pas in 60 de secunde - Premiera pentru Romania: o carte despre un oras a inspirat un film! » Sinaia la pas in 60 de secunde - Premiera pentru Romania: o carte despre un oras a inspirat un film!. De numele cartii „Sinaia, Orasul Elitelor” scrisa de catre arhitectul Dan Manea se leaga mai multe premiere. Ultima noutate absoluta pentru piata cartii din Romania este faptul ca o carte despre oamenii, istoria si arhitectura unui oras a inspirat un film! In lunile iulie-septembrie, pe canalele TVR1, TVR2 si TVR HD, va rula o serie de 60 de episoade intitulata „Sinaia la pas in 60 de secunde”, realizata de catre ... (28-06-2017)

Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI » Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI. Cel mai MARE targ imobiliar din ultimii 7 ani - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 19 MAI, ORA 10:00 la Palatul Parlamentului, in SALA UNIREA. Evenimentul va fi unul de amploare prin numarul record de 122 de participanti ce vin in intampinarea clientilor cu peste 15.000 oferte imobiliare pentru locuinte noi si vechi, case de vacanta, terenuri din Bucuresti, ILFOV, Constanta, Cluj, Valea Prahovei, Brasov, dar s ... (17-05-2017)

Tot mai multi romani isi investesc economiile in apartamente si case de vacanta pe Valea Prahovei. Cat costa metrul patrat construit » Tot mai multi romani isi investesc economiile in apartamente si case de vacanta pe Valea Prahovei. Cat costa metrul patrat construit. Valea Prahovei redevine atractiva nu doar pentru vacante si partii de schi, ci si pentru tranzactii imobiliare. Tot mai multi romani isi investesc economiile in case de vacanta, pe care le introduc apoi in circuitul turistic. Piata locuintelor in statiunile consacrate a crescut spectaculos in ultimul an, iar prognozele arata ca oamenii au toate sansele sa isi amortizeze cheltuielile, in scurt timp. Asezat la poalele mas ... (31-01-2017)

Targul National Imobiliar (TNI) :: 30 septembrie - 2 octombrie 2016 :: Palatul Parlamentului - Sala UNIREA » Targul National Imobiliar (TNI) :: 30 septembrie - 2 octombrie 2016 :: Palatul Parlamentului - Sala UNIREA. Evenimentul imobiliar al toamnei - Targul National Imobiliar TNI - incepe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expozitia se adreseaza persoanelor interesate de locuinte ce se incadreaza in Programul Prima Casa, amatorilor de proprietati premium si persoanelor atrase de investitii in segmentul imobiliar. Portofoliul TNI este variat, cuprinzand oferte de locuinte noi si vechi, terenuri di ... (18-08-2016)

Targul National Imobiliar (TNI): Editia 15-17 Aprilie 2016 in CIFRE CONCRETE » Targul National Imobiliar (TNI): Editia 15-17 Aprilie 2016 in CIFRE CONCRETE. Editia cu numarul 23 a Targului National Imobiliar (TNI) ce a avut loc in perioada 15-17 APRILIE la Palatul Parlamentului a marcat trendul pietei imobiliare prin cresterea numarului de oferte de unitati locative noi, cresterea cererii pentru locuintele de doua, trei camere, vile la pret de apartament si marcarea noutatilor in ceea ce priveste Programul Prima Casa si Legea Darii in Plata. In cadrul evenimentului clientii ... (19-04-2016)

Ploiesti Shopping City si Mozart Residence va invita la Targul PRAHOVA BANK - IMOB » Ploiesti Shopping City si Mozart Residence va invita la Targul PRAHOVA BANK - IMOB. In premiera la Ploiesti, un eveniment de promovare a ofertelor imobiliare si bancare - Targul PRAHOVA BANK - IMOB - se va desfasura in perioada 1–3 aprilie, la Ploiesti Shopping City, in zona scarilor rulante.Organizatorul – Camera de Comert si Industrie Prahova – si cei doi parteneri – complexul comercial Ploiesti Shopping City si ansamblul rezidential Mozart Residence, va invita la intalnirea cu numeroase si atr ... (29-03-2016)

Targul National Imobiliar (TNI) :: 15-17 APRILIE 2016, Palatul Parlamentului, Sala Unirea » Targul National Imobiliar (TNI) :: 15-17 APRILIE 2016, Palatul Parlamentului, Sala Unirea. In perioada 15-17 aprilie 2016 factorii de decizie din segmentul de real estate si-au stabilit intalnire in Palatul Parlamentului, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI). Expozitia TNI aduce beneficii importante atat companiilor expozante cat si vizitatorilor, interactiunea dintre acestia avand impact direct asupra starii pietei de profil. Pe durata celor 3 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se ofera posibili ... (28-03-2016)

Proprietar pe perioada determinata. Metoda prin care iti poti cumpara o vila la munte sau pe litoral cu doar 5.000 de euro » Proprietar pe perioada determinata. Metoda prin care iti poti cumpara o vila la munte sau pe litoral cu doar 5.000 de euro. Cine vrea sa devina proprietar doar o saptamana din an isi poate cumpara un imobil in sistem time-sharing. Pentru cateva mii de euro, dobandeste o cota parte dintr-o casa la munte sau la mare, pe care o poate folosi 7 zile pe an. Acest concept de proprietate periodica exista de mult in strainatate si incepe sa patrunda si la noi in tara. Razvan Cretu, directorul unei firme, si-a cumparat in urma cu 3 luni o vila in Bran ... (15-03-2016)

Prima casa: Bancile au la dispozitie intreaga suma pentru 2016 » Prima casa: Bancile au la dispozitie intreaga suma pentru 2016. Plafonul total de garantare aferent pentru 2016 programului Prima casa, de 1,69 miliarde euro, a fost alocat in intregime, astfel ca bancile comerciale inscrise in program au pusa la dispozitie intreaga suma. Pentru 2016, Guvernul a stabilit un plafon de 1,3 miliarde lei, la care se adauga 200 milioane lei din rambursari de rate de capital efectuate pana la 31 decembrie, 172,5 milioane lei din diferente ramase neutilizat ... (24-02-2016)

Bancile deschid supapa creditelor pentru investitii imobiliare » Bancile deschid supapa creditelor pentru investitii imobiliare. Institutiile financiare si-au intetit in acest an activitatea de creditare a sectorului imobiliar, in ciuda faptului ca investitorii din acest domeniu prezinta in continuare cel mai ridicat risc de credit. Cele mai mari opt credite acordate anul acesta pentru noi dezvoltari si achizitii imobiliare depasesc valoarea de 590 mil. euro si sunt sustinute, cu precadere, de bancile austriece si cele unguresti, conform informati ... (25-11-2015)

Semne bune pentru piata imobiliara » Semne bune pentru piata imobiliara. 2015 se pare ca aduce in sfarsit dezghetul mult asteptat pe piata imobiliara. Dezvoltatorii sunt interesati din nou sa cumpere terenuri la periferia oraselor, pentru a construi ansambluri de locuinte. Prioritare sunt garsonierele si apartamentele de doua camere, cu suprafete mici. Constructorii incearca astfel sa se incadreze in plafonul programului ''Prima casa'', de pana la 75.000 de euro. Cele mai cautate terenuri s ... (29-10-2015)

Targul National Imobiliar (TNI) :: 25-27 SEPTEMBRIE 2015, Palatul Parlamentului, Sala Unirea » Targul National Imobiliar (TNI) :: 25-27 SEPTEMBRIE 2015, Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Un eveniment, patru categorii de oferte: LOW COST, SMART DEAL, BUSINESS si PREMIUM. 120 de companii expozante, 30.000 unitati locative scoase la vanzare, consultanta financiara gratuita, BUY-BACK imobiliar, conferinte pe tema dezvoltarii constructiilor verzi, valoarea portofoliului imobiliar al evenimentului: 150 DE MILIOANE DE EURO. Singurul eveniment imobiliar “complet” - Targul National Imobiliar TNI - ce reunest ... (22-09-2015)

Targul National Imobiliar - TNI EDITIA 15-17 MAI IN CIFRE CONCRETE » Targul National Imobiliar - TNI EDITIA 15-17 MAI IN CIFRE CONCRETE. Editia cu numarul XXI a Targului National Imobiliar TNI ce a avut loc in perioada 15-17 mai la Palatul Parlamentului a marcat revenirea pietei imobiliare prin cresterea numarului de oferte de unitati locative noi, cresterea cererii pentru locuintele de doua, trei camere, vile la pret de apartament si relansarea creditarii. In cadrul evenimentului clientii au semnat precontracte pentru a beneficia de ofertele disponibile ... (05-06-2015)

Pagina urmatoare »


Pagina: 1 2 3 4 5 6 din 115


POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Stiri Imobiliare | Stiri Piata Imobiliara | Stiri Credite | Stiri Finante | Stiri Constructii | Stiri Legislatie | Buletin de Stiri | Arhiva cu Stiri ImobiliareCele mai noi Stiri din domeniul Imobiliar | Stiri Informative | Stiri de ultima ora | Stiri Imobiliare 2009 | Informatii Imobiliare | Stiri Valea Prahovei | Stiri 2009

Noutati Imobiliare