Anunturi Imobiliare » Propunere

Vrei sa Vinzi? Propune oferta TA!

Aceasta sectiune este dedicata persoanelor care doresc sa vanda un imobil (apartamente, garsoniere, case, vile, terenuri, spatii comerciale, spatii turistice, spatii industriale sau spatii agricole) prin intermediul agentiei Mervani INVEST SRL.

Acoperim atat Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Campina, Breaza, Cornu, Banesti, Brebu) cat si o parte din judetul Brasov (Predeal).

Agentia Mervani reprezinta o sansa in plus de a vinde imobilul dumneavoastra intr-un timp relativ scurt...

Anunturi Imobiliare » Propunere » Formular

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter