Intermedieri Imobiliare

INTERMEDIERI IMOBILIARE

 VALORILE NOASTRE

Aliniere la Standardele Europene si Internationale impun ca oferta de Servicii Mervani sa fie bazata pe calitate si profesionalism. Puterea de munca, promtitudinea, legalitatea si siguranta sunt atuurile noastre!


Impreuna, existam pentru a crea si a investi valoare! MISIUNEA AGENTIEI

Mervani are drept obiectiv principal oferirea unui serviciu complet si complex, la cele mai inalte standarde, crearea unui climat de seriozitatate si profesionalism pentru facilitarea investitiilor in domeniul imobiliarelor.

Atingerea obiectivelor presupune implicarea directa a conducerii in:

 • Investirea continua in tehnologii avansate pentru a creste eficienta comunicarii si a programelor de filtrare si organizare informationala;
 • Anticiparea continua a cerintelor pietei prin noi structuri ale diviziilor de vanzari;
 • Specializarea personalului prin instruiri si evaluari permanente atat pe partea comerciala cat si cea juridica a serviciului;
 • Cresterea complexitatii serviciului oferit clientilor prin consilierea in diverse aspecte legate de noua proprietate imobiliara;
 • Stabilirea unei retele puternice prin care clientii sa beneficieze de rapiditate si disponibilitatate in consultarea ofertelor si luarea deciziei optime;

 OBIECT DE ACTIVITATE

Vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi de: apartamente, case, vile, spatii turistice, spatii comerciale, terenuri.


 STRUCTURA SERVICIULUI
 • Medierea tranzactiei;
 • Baza de date completa si actualizata;
 • Promptitudine;
 • Adaptare la nevoile clientului;
 • Personalizarea serviciului;
 • Consultanta;
 • Consultanta imobiliara pretranzactie si posttranzactie;
 • Consultanta juridica;
 • Prognoza si evaluare imobiliara;
 • Promovare si publicitate imobiliara;

 PASI DE REALIZARE

Dupa identificarea si caracterizarea telefonica a unui obiectiv imobiliar cu înscrierea sa în baza de date a companiei, agentul imobiliar stabileste o întâlnire cu potentialul vânzator, pentru a analiza: statutul juridic al terenului-proprietatii imobiliare prin analiza directa a actelor doveditoare, confirmarea caracteristicilor principale ale ofertei, analiza amplasarii în teren si a adecvarii utilizarii terenului pentru un scop dat, orice alte detalii relevante care ar putea constitui un factor de atractivitate sau o problema în tranzactia imobiliara.

Agentul imobiliar face fotografii digitale ale obiectivului pentru a fi inserate în baza de date a companiei. Vânzatorul este invitat la sediul companiei pentru perfectarea contractului privind termenii si conditiile relatiei cu agentia imobiliara în cazul vânzarii obiectivului prin intermediul acesteia.

De asemenea, agentul confrunta informatiile cu cele din PUG-ul, PUD-ul sau PUZ-ul corespunzator.

Relatia cu cumparatorul: Prezentarea ofertelor catre eventuali clienti. Pentru clientii-cumparatori care si-au definit optiunile, agentii stabilesc o prima întâlnire la sediul companiei.

În cadrul acestei întâlniri, pe baza recapitularii optiunilor potentialului cumparator, acestuia i se prezinta prin proiectie pe un ecran diferitele oportunitati existente, inclusiv schitele si fotografiile terenului. Potentialul cumparator alege pe baza acestor informatii, în cunostiinta de cauza, obiectivele care-l intereseaza, economisind timp pretios în acest fel.

Înainte de a vizita obiectivele de pe lista scurta, potentialul cumparator semneaza contractul privind termenii si conditiile relatiei cu agentia imobiliara în cazul vânzarii obiectivului prin intermediul acesteia.

Tranzactionarea propriu - zisa si fixarea pretului. În urma vizionarii obiectivelor, potentialul cumparator poate opta pentru unul dintre obiective, situatie în care se stabileste o întâlnire cu potentialul vânzator (sau mai multi, dupa caz).

Agentul imobiliar va analiza intentiile celor doua parti privind preturile si-si va formula o opinie proprie în legatura cu valoarea probabila a obiectivului.

În cazul unei discrepante importante între pretul cerut de vânzator si cel oferit de cumparator, pe baza propriei opinii si experiente, agentul contacteaza pe rând partile, tatonând disponibilitatea partilor în a-si apropia pozitiile (parte a pregatirii negocierii). El va argumenta dintr-o pozitie neutra motivele pentru care cumparatorul ar trebui sa-si creasca oferta iar vânzatorul sa si-o micsoreze.

În momentul în care partile sunt pregatite pentru a ajunge la un acord, agentul le invita la sediul agentiei. În urma finalizarii negocierii, cele doua parti semneaza o promisiune bilaterala de vânzare-cumparare, precizând termenii si conditiile tranzactiei, efectele nerespectarii promisiunii, data la care va avea loc tranzactia propriu-zisa.

Dupa realizarea cadastrului (dupa caz), obtinerea certificatului de urbanism (pentru terenuri intravilane), obtinerea extrasului de carte funciara si a certificatului fiscal, cu o programare prealabila la notariat se perfecteaza tranzactia.

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter