Anunturi Imobiliare » Cerere

Vrei sa cumperi? Cerere de Oferta

Stim ca oferta agentiei noastre este vasta iar timpul pe care il aveti la dispozitie probabil nu va permite sa evaluati toate ofertele insa, prin intermediul acest sistem, incercam sa gasim oferte foarte apropiate de dorintele dumneavoastra.

... dorim sa mentionam ca acoperim atat Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Comarnic, Campina, Breaza, Cornu, Banesti, Brebu) cat si o parte din judetul Brasov (Predeal).

Anunturi Imobiliare » Cerere » Formular

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter Oferte recente