Arhitecti Prahova

Dan Manea: Proiecte de arhitectura realizate Ón Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga si Predeal)

Fiecare proiect este o provocare. Trebuie gasit echilibrul optim intre posibilitati (financiare, legale - urbanism), dorintele comanditarului si exigentele arhitecturale.

Biroul individual de arhitectura Dan Manea are ca obiectiv principal proiectarea constructiilor civile. Fie ca aveti nevoie de proiectare locuinte rezidentiale (proiecte case, vile, case din lemn, case de vacanta, proiecte blocuri, ansambluri rezidentiale), constructii comerciale, industriale si spatii de productie sau de amenajari interioare, amenajare birou si design interior, biroul individual de arhitectura Dan Manea va furnizeaza solutiile adecvate.

Cu consideratie,
Arhitect Dan Manea
0244.310.045


Arhitect Diana Vasii

Diana Vasii: Proiectare de Arhitectura - Amenajari interioare - Design de obiect - Consultanta

Proiectare de Arhitectura: Architectura este pasiunea noastra. Transformam ideile in realitate si dam cladirilor amprenta comunitatii din care vor face parte.

Amenajari interioare: Folosim spatiul, culorile, materialele, energia si luminile pentru a crea medii sanatoase si pentru a ne aduce o imbunatatire a calitatii vietii.

Design de obiect: Mobilierul, scarile, balustradele nu se gasesc intotdeauna in forma in care ne-am dori. In acest caz le concepem impreuna astfel incat sa se potriveasca in spatiul nostru.

Consultanta: Va putem consilia in analizarea amplasamentului, regulamentului urbanistic local si a tot ce este legat de proiectare si avizare in vederea construirii unui imobil.

Cu respect,
Arhitect Diana Vasii
0755.103.456

Politica preturilor afisate:

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc.) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Alerta Pret via NewsLetter