Proiecte Imobiliare » 15 Proiecte Imobiliare Valea Prahovei

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei

Pe langa faptul ca suntem intr-o permanenta comunicare cu proprietarii imobilelor, agentia noastra tine legatura cu toti dezvoltatorii imobiliari din zona pentru a va oferi acces la cele mai noi proiecte imobiliare din Valea Prahovei si zona Bran/Rasnov.

Daca aveti intrebari in legatura cu proiectele imobiliare prezentate, nu ezitati sa ne contactati la 0244.311.200 (telefon agentie) sau puteti folosi telefoanele agentilor care gestioneaza proiectul vizat, acestea fiind afisate in dreptul fiecarui proiect.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Silva Grand Residence, Busteni

Silva Grand Residence, Busteni
PROIECT:
ORAS: Busteni
OFERTA:
CONTACT: Livia Mihaela Popa
0727.900.664

Ideal pentru o investitia intr-un proiect rezidential unic!

Teren Intravilan de Vanzare in Busteni, zona Ultracentrala, in suprafata de 15.307 mp si cu deschidere (~150 m) la 2 strazi intens circulate.

Datorita amplasarii se constituie ca fiind varianta perfecta pentru dezvoltarea unui proiect rezidential unic, incadrandu-se in urmatorii parametri urbanistici stabiliti prin PUZ:

 • POT = 80% ;
 • CUT = 3 ;

Regim de inaltime = pana la P+7E .

Exista de asemenea posibilitatea unei dezmembrari in 2 loturi de 12.000 mp respectiv 3.000 mp.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Cioplea Best View, Predeal

Cioplea Best View, Predeal
PROIECT:
ORAS: Predeal
OFERTA: 8 imobile disponibile
CONTACT: Livia Mihaela Popa
0727.900.664

In cadrul acestui proiect va punem la dispozitie 26 de unitati locative, acestea fiind situate intr-un imobil cu regimul de inaltime D3+D2+D1+P+M in Predeal, cartierul Cioplea.

Acesta are in componenta Garsoniere si Apartamente de doua camere.

Nivelurile (D2+D1+P) au in componenta cate sase unitati locative, respectiv cate un apartament de doua camere si cinci garsoniere.

Demisolul 3 (D3) si Mansarda (M) au in componenta cate patru unitati dupa cum urmeaza:

 • D3: trei garsoniere si un (1) apartament de doua (2) camere;
 • Mansarda: patru garsoniere.

Structura de rezistenta: Structura va fi pe cadre de beton si pereti din caramida, plansee din beton, fundatii din beton, mansarda din beton, caramida si lemn, acoperisul tip sarpanta din lemn si acoperit cu tabla Lindab.

Utilitati: Apa, canal, gaze, curent electric vor fi racordate la retelele edilitare din zona.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Zamora Apartments, Busteni

Zamora Apartments, Busteni
PROIECT:
ORAS: Busteni
OFERTA: 4 imobile disponibile
CONTACT: Livia Mihaela Popa
0727.900.664

Proiectul Zamora Apartments va pune la dispozitie apartamente de vanzare situate intr-un imobil cu regimul de inaltime D+P+2E+M1+M2 in Busteni, cartierul Zamora.

Acesta are in componenta garsoniere cat si apartamente de doua, trei si patru camere. Pe fiecare nivel sunt cate trei unitati locative, respectiv o garsoniera si cate un apartament de doua si respectiv trei camere.

Demisolul are in componenta boxe pentru fiecare unitate locativa in parte cat si trei patru garaje.

Structura de rezistenta: Structura pe cadre de beton si pereti din caramida, plansee din beton, fundatii din beton, mansarda din beton, caramida si lemn, acoperisul tip sarpanta din lemn.

Utilitati: Apa, canal, gaze, curent electric racordate la retelele edilitare din zona.

Apartamentele se vand complet utilate si mobilate, preturile fiind negociabile

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Furnica, Sinaia

Furnica, Sinaia
PROIECT:
ORAS: Sinaia
OFERTA: 5 imobile disponibile
CONTACT: Andrei Gornea
0720.900.678

Agentia Mervani va propune achizitionarea de garsoniere si apartamente de 2-3 camere intr-un complex rezidential ce urmeaza a fi edificat in Sinaia, in cartierul Furnica, foarte aproape de centru, intr-o zona linistita, panoramica.

Regim de inaltime: Subsol + Parter + 6 Etaje + Mansarda.

Subsolul clădirii cuprinde, pe lângă spatii destinate parcărilor, si spatii pentru protectia civilă si anexe tehnice. Pentru accesul în clădire se poate folosi intrarea principală, cât si intrarea secundară din spatiile pentru parcarea auto. De la intrarea în clădire, până la apartamente, accesul se face pe casa scării si/sau lift.

Achizitionarea unui apartament în Complexul Rezidential Furnica este recomandată prin arhitectură, mod de construire (structură, finisaje, compartimentarea interioară si a spatiilor comune) si, nu în ultimul rând, de locatia complexului si privelistea de care beneficiază, indiferent de orientare.

Administrarea complexului va fi asigurată permanent, la intrarea principală fiind amenajată o încăpere special acestei activităti.

Apartamentele vor fi predate la cheie, cu finisaje de calitate, contorizări individuale ale utilitătilor, centrală termică proprie, senzor de gaz, usă metalică, termopan.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Silva, Predeal

Silva, Predeal
PROIECT:
ORAS: Predeal
OFERTA: 13 imobile disponibile
CONTACT: Andrei Gornea
0720.900.678

Proiectul SILVA din Predeal este compus dintr-un imobil D+P+2E+M cu 14 apartamente de una, doua si trei camere. Situat in mijlocul naturii, intr- zona deosebita, proiectul SILVA beneficiaza de frumusetea si linistea padurii, cat si de privelistea partiei Clabucet. Imobilul dispune de 10 locuri de parcare subterana.

Fundatie:

 • sistem de fundatii continuu pentru pereti si fundatii izolate pentru stalpii singulari, legate prin grinzi de fundatie;
 • hidroizolatie verticala si drenuri perimetrale.

Infrastructura:

 • diafragme, grinzi, stalpi din beton armat.

Suprastructura:

 • grinzi, placi si stalpi din beton armat;
 • peretii exteriori si peretii dintre apartamente sunt din zidarie de caramida;
 • peretii interiori de compartimentare sunt din rigips dublu placat pe structura metalica.

Sarpanta:

 • structura din lemn ecarisat si ignifugat;
 • termosistem cu 2 straturi de termoizolatie si folie condens;
 • invelitoare din tigla de beton tip Bramac.

Finisaje exterioare:

 • termoizolatie acoperita cu vopsea lavabila;
 • placaj cu piatra de rau;
 • lemn baituit;
 • tamplarie din PVC cu geam termopan.

Finisaje interioare:

 • usi metalice la intrarea in apartamente;
 • centrale termice murale Vaillant;
 • radiatoare tip panou culoare alba;
 • instalatiile electrice includ prize si intrerupatoare, dar nu includ corpurile de iluminat.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Snow, Azuga

Snow, Azuga
PROIECT:
ORAS: Azuga
OFERTA: 6 imobile disponibile
CONTACT: Livia Mihaela Popa
0727.900.664

Proiect imobiliar in Azuga. Proiectul SNOW RESIDENCE se adreseaza exclusiv iubitorilor de natura si sport, tinand cont de locatia aleasa de investitor, cat si de arhitectura.

Imobilul se dezvolta pe 4 niveluri P+2E+M-Penthouse, avand in componenta un numar de 14 locuinte, din care 4 garsoniere, 10 apartamente.

Proiectul SNOW va ofera apartamente si garsoniere moderne, spatioase, construite dupa un proiect bine realizat, acesta avand si cartea tehnica a construictiei, precum si materiale filmate pe parcursul executiei. Apartamentele nr.1, nr.2 si nr.3, situate la parter, dispun si de curte proprie.

Garsonierele se compun din camera de zi, baie, bucatarie si terasa, apartamentele din living, dormitor, bucatarie, baie si terasa, iar duplexurile din living, bucatarie, baie, dormitoare, balcoane si terase.

Toate apartamentele din cadrul ansamblului SNOW sunt racordate la toate utilitatile (gaze, energie electrica, apa curenta, canalizare, telefonie fixa, internet si televiziune prin cablu).

Proiectul SNOW este unic pe Valea Prahovei datorita pozitiei, acesta aflandu-se chiar in fata partiei Sorica si Cazacu, in asa fel incat toate apartamentele si garsonierele beneficiaza de vedere directa asupra partiilor si masivului Caraiman (accesul la partie este imediat).

Arhitectural, ferestrele foarte inalte si terasele spatioase reprezinta caracteristicile principale, oferind un adevarat spectacol. Placerea deosebita de a admira direct din propria locuinta evenimentele de pe partia de schi este ATU-ul FORTE al acestui proiect. Acces rapid la telecabina, partia Sorica, pastravarie, trasee pentru biciclete, off-road, cluburi, taxi, maxi-taxi, si trasee montane.

 • Fundatia dubla continua, cu beton armat, la limita de jos a proiectului avand adancimea: 1,40-1,60 m;
 • Structura imobilului, pe cadre de beton, are pereti din beton armat si pereti din caramida porotherm la parter, etaj si mansarda; inclusiv peretii despartitori (50cm);
 • Plansee - beton armat de 150 mm, cu izolatie, sapa si pardoseala;
 • Peretii sunt izolati exterior cu polistiren de 10 cm;
 • Peretii exteriori sunt placati cu piatra ornamentala. De la nivelul urmator, s-a aplicat vopsea lavabila decorativa;
 • Terasele si balcoanele sunt prevazute cu balustrade si bandouri din lemn;
 • Finisajele partilor comune ale imobilului, respectiv intrarea in bloc si casa scarii: gresie, vopsea lavabila;
 • Acoperisul - pe structura din lemn specifica zonei montane, cu inclinatie mare si rand dublu de grinzi. Este izolat termic, fonic si acoperit cu tabla tip Lindab;
 • Apartamentele sunt finisate cu gresie in vestibule, holuri, balcoane si terase, gresie si faianta in bai si bucatarie, parchet melaminat cu dublu click in camere, vopsea lavabila;
 • Tamplarie exterioara (ferestre si usi) din pvc cu geam termopan, usi interioare - panel din lemn (ferestrele de la terasele apartamentelor cu vedere spre partie vor beneficia de geamuri pe toata suprafata (vezi foto) gen vitrine);
 • Instalatia electrica - montata conform normelor in vigoare, cabluri si prize multitple in toate incaperile, cu impamantare si sigurante;
 • Sistem de iluminat extern;
 • Telefonie, Catv - cabluri si prize in camera;
 • Instalatie pentru apa calda si apa rece, in bai si bucatarii, sifoane si scurgeri;
 • Centrala termica individuala pentru incalzire si preparare apa calda; racord hota;
 • Gaz - retea completa pentru centrala termica si bucatarie; electrovalva gaz si sensor gaz;
 • Utilitati cu contorizare individuala fiecarui apartament.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Casa RALUCA & ANDREEA, Sinaia

Casa RALUCA & ANDREEA, Sinaia
PROIECT:
ORAS: Sinaia
OFERTA: 1 imobil disponibil
CONTACT: Andrei Gornea
0720.900.678

Agentia Mervani pune la dispozitia persoanelor interesate “CASA RALUCA & ANDREEA”, un nou proiect cu apartamente de vacanta in statiunea Sinaia, zona Hotelului Mara.

Imobilul, nou construit, pe tipologia S+D+P+2E+M, are in componenta 6 apartamente cu 2 (doua) si 3 (trei) camere, avand suprafete cuprinse intre 51,33 mp. si 106,44 mp.

La subsolul cladirii a fost amenajat spatiu pentru 3 (trei) garaje cu suprafete de 21,67 mp., 23,02 mp. si 23,99 mp.

Locatia si orientarea proiectului ofera o priveliste minunata asupra masivului Bucegi, indiferent de apartament, facilitate oferita si de multitudinea de balcoane si terase de care dispune fiecare unitate locativa; sunt apartamente cu 2 balcoane si apartamente cu 2 balcoane si terasa.

Apartamentele se vand in stadiul “la rosu”, sau finalizate, functie de solicitare, avantajat fiind clientul care poate opta pentru finisaje personalizate si finisajele alese de constructor.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » SINAIA-GARDEN, Sinaia

SINAIA-GARDEN, Sinaia
PROIECT:
ORAS: Sinaia
OFERTA: 1 imobil disponibil
CONTACT: Livia Mihaela Popa
0727.900.664

Proiect imobiliar in Sinaia. Agentia Imobiliara Mervani aduce in prim plan un nou proiect imobiliar cu 28 unitati locative, din care: 17 garsoniere si 11 apartamente, dispuse cate 7 pe nivel, in imobil S+P+2E+M.

La subsolul cladirii sunt amenajate 11 locuri de parcare si un garaj cu intrare separata.

Proiectul "SINAIA–GARDEN", este situat intr-o zona importanta a statiunii Sinaia, in imediata apropiere a Castelului Peles.

Finisaje si dotari: garaje la subsol, lift, gresie si faianta, centrale termice individuale, tamplarie exterioara din pvc cu geam termopan, usi de intrare in apartamente prevazute cu 12 puncte de blocare, termosistem exterior, fatada cu tencuiala decorativa.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Iannis Residence, Azuga

Iannis Residence, Azuga
PROIECT:
ORAS: Azuga
OFERTA: 9 imobile disponibile
CONTACT: Andrei Gornea
0720.900.678

Proiectul IANNIS, dezvoltat pe tipologia D1+D2+P+E+Em+M, avand in componenta 9 (noua) apartamente, din care 7 (sapte) apartamente cu 2 (doua) camere, un apartament cu 3 (trei) camere si un apartament cu 4 (patru) camere, va dispune de finisaje si dotari de lux ce dau ocazia de a trai un stil de viata la inalte standarde.

Proiectul IANNIS, este un ansamblu care ofera, la preturi accesibile, dotari moderne si finisaje de calitate, oferind, in statiunea Azuga, un spatiu intim si relaxant.

Finisarile vor fi complete: zugraveli, obiecte sanitare, faianta, gresie, iluminat, instalatii electrice, usi, parchet, incalzire, tentrala termica.

Regim de inaltime: D1+D2+P+E+Em+M.

Structura imobilului:

 • Diafragma continua din beton (D1 si D2);
 • Cadre de beton armat ( P si E);
 • Structura din lemn (Em si M).

Pereti:

 • Diafragma contiunua din beton armat la D1 si D2;
 • Caramida porotherm la P si E;
 • Lemn la Em si M, cu izolatie din vata minerala;
 • Acoperis cu sarpanta din lemn, acoperit cu tabla tip Lindab.

Finisaje exterioare:

 • Termoizolatie exterioara din polistiren de 50 mm;
 • Vopsea structurata decorativa;
 • Balcoane prevazute cu balustrade si mana curenta din lemn masiv (brad);
 • Sistem de preluare a apei pluviale tip Lindab;
 • Acoperis cu sarpanta din lemn, invelit cu tabla tip Lindab;
 • Sistem de iluminat exterior pe balcoane.

Finisaje interioare:

 • Instalaltii electrice si sanitare de calitate;
 • Faianta si gresie in bai si bucatarii;
 • Usi interioare din lemn;
 • Izolare fonica intre apartamente;
 • Bransament si contorizare individuala pentru fiecare unitate locativa in parte;
 • Usi de intrare metalice cu 9 puncte de blocare.

Amenajari exterioare:

 • Pavaj aplicat cailor de acces auto si pietonal;
 • 9 (noua) locuri de parcare amenajate (unul pentru fiecare apartament);
 • 2 foisoare din lemn;
 • 1 barbeque;
 • Spatii verzi;
 • Imprejmuire cu gard din lemn.

Proiectul IANNIS beneficiaza de teren in proprietate cu suprafata de 768 mp, din care curte: 659,95 mp.

Utilitati: Retea de apa, gaze naturale, energie electrica, canalizare.

Modalitati de plata:

 • Integral – la intocmirea contractului de vanzare cumparare;
 • Avans si maxim 3 (trei) transe, cu termene si sume stabilite de comun acord cu dezvoltatorul.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Mountain View, Busteni

Mountain View, Busteni
PROIECT:
ORAS: Busteni
OFERTA: 1 imobil disponibil
CONTACT: Andrei Gornea
0720.900.678

Insusi numele proiectului reprezinta ceea ce isi doreste fiecare atunci cand isi cumpara un apartament de vacanta la munte.

Caracteristici:

 • D + P + E + EM + M;
 • Structura de rezistenta din cadre si diafragme de beton;
 • Zidarie de caramida;
 • Termoizolatii din polistiren si vata minerala;
 • Hidroizolatie.

Facilitati:

 • Baie mobilata si utilata;
 • Telefon, cablu, internet;
 • Centrala termica proprie pe fiecare apartament;
 • Contorizare separata pe fiecare apartament;
 • Lift;
 • Alei pavate cu dale;
 • Iluminat exterior;
 • Boxa pentru fiecare apartament;
 • Loc de parcare;
 • Interfon;
 • Priveliste din orice colt al apartamentului.

Proiecte Imobiliare Valea Prahovei » Panoramic, Busteni

Panoramic, Busteni
PROIECT:
ORAS: Busteni
OFERTA: 1 imobil disponibil
CONTACT: Livia Mihaela Popa
0727.900.664

Inceput in urma cu aproximativ cinci (5) ani, in plin declin investitional si imobiliar, proiectul Panoramic BUSTENI s-a dezvoltat partial, intrand in conservare pana in anul 2013, cand datorita cresterii mari a cererii pentru Apartamente noi de vacanta cat si rezidentiale, dezvoltatorul a hotarat finalizarea imobilului.

Pozitionarea ansamblului intr-o zona atat de vacanta cat si rezidentiala, aflata in continua expansiune (Cartierul Zamora), nu este una intamplatoare si aduce cu sine o serie de beneficii de care se vor bucura viitorii locatari, cum ar fi:

 • Infrastructura completa, cu strazile si trotuarele asfaltate, accesul fiind unul facil catre toate punctele de interes ale Statiunii;
 • La achizitionarea unei unitati locative in acest ansamblu, dezvoltatorul ofera gratuit loc de parcare;
 • Privelistea de care beneficiaza o spune insusi numele “Panoramic BUSTENI”;
 • Raportul Calitate finisaje / Generozitate spatii / Pret Mic;

Panoramic BUSTENI este un proiect imobiliar complex, compus din Garsoniere, Apartamente cu doua (2) si trei (3) camere.

Agentia Imobiliara MERVANI prin promovarea acestui Proiect, va pune la dispozitie toate aceste unitati locative cu preturi cuprinse intre 21.000 € si 57.000 € si suprafete construite cuprinse intre 46.03 mp si 100.20 mp.

Compartimentarea moderna si generoasa, aduce in acelasi timp un plus de valoare apartamentelor, datorita modului in care este utilizat spatiul interior al ansamblului, unde sunt scoase spre vanzare un numar de 29 unitati locative dispuse pe sase (6) niveluri, respectiv D+P+E1+E2+M+S. Din toate cele 29 unitati locative sapte (7) au fost deja Rezervate.Pagina: 1 din 1


POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Imobiliare Campina | Apartamente de Vacanta Sinaia | Terenuri Rezidentiale Predeal | Case Busteni | Vile Azuga | Proiecte Imobiliare | Terenuri Comarnic | Imobiliare Valea Prahovei | Vanzari Breaza Cornu Brebu Banesti | Imobile de Vanzare | Proiecte Sinaia | Vile Sinaia | Anunturi Imobiliare | Apartamente Sinaia | Inchirieri Imobiliare | Proiecte Imobiliare Valea Prahovei | Stiri Imobiliare | Agentie Imobiliara | Vanzari si Inchirieri