Acasa Stiri Proiecte Imobiliare Analize & Rapoarte Despre Noi Contact






Imobiliare Sinaia » Vile Sinaia

Vila de Vanzare in Sinaia , zona Furnica

Cod imobil
X212B5
420.000 € » 960 €/mp
pret exclusiv constructie
 sau Propune Pret
Puteti achizitiona in maxim 360 de rate bancare incepand de la 2.429 €/luna, cu avans minim de 63.000 €
Tip:Vila
Regim:D+P+E+M
An:
 
Camere:8
Nr. bai:6
 
Finisaje:Superioare
 
S.U.:287 mp
S.T.:372 mp = 357.140 €
valoare exclusiv constructie
Teren:449 mp = 62.860 €
valoare exclusiv teren
Utilitati: Apa, Fosa, Gaze, Curent Electric, Telefon, CaTV

“ "Confort, Eleganta, Stil" ”

Vila de Vanzare in Sinaia zona Furnica. Vila de Vanzare (Vila 8 camere Sinaia).

Eleganta, spatiul, privelistea si locatia definesc aceeasta oferta rara in Statiunea Sinaia.

Vila, avand suprafata utila de 287.41 mp. si suprafata construita de 371.99 mp., detine teren in exclusivitate in suprafata de 449 mp.

FINISAJE si DOTARI:

- bucatarie mobilata si utilata modern cu mobilier si dotari de inalta calitate,
- bai utilate cu mobilier din ceramica si cabine de dus cu hidromasaj,
- semineu functional ( parter ),
- masa billiard,
- electronicele si electrocasnicele sunt noi, foarte putin utilizate, unele chiar in garantie,
- tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan; velux la mansarda,
- sarpanta din lemn acoperita cu tabla tip Lindab,
- sistem de scurgere ape pluviale - Lindab,
- termoizolatie exterioara din polistiren (10 cm),
- vopsea decorativa aplicata pe fatada,
- iluminat exterior la intrare (balcoane, terase si in curte)

 Toate elementele de fatada intregesc stilul arhitectural specific montan.
- alei betonate placate cu piatra ciolplita de rau, barbeque, foisor, teren amenajat (flori, copaci, pomi, gazon),

UTILITATI:
Vila beneficiaza, individual, de toate utilitatile:
- retea de alimentare cu apa;
- retea de alimentare curent electric;
- retea alimentare gaz,
- conexiune Catv, telefonie si internet.

Vila, cu destinatie de locuinta unifamiliara, datorita compartimentarii poate fi exploatata si in sistem turistic aceeasta beneficiind si de o priveliste spectaculoasa.

La pretul de 420.000 euro, usor negociabil, Vila se vinde integral mobilata si utilata, acestea fiind de cea mai buna calitate.

Informatii utile:

Considerata poarta de intrare in minunata Vale a Prahovei, statiunea Sinaia dar nu in ultimul rand zona si amplasamentul Vilei, este o combinatie unica dintre intimitatea naturii si apropierea de marile atractii turistice.

Aerul curat al statiunii Sinaia cunoscuta ca fiind si ramanand “Perla Carpatilor” este recunoscut in toata lumea pentru calitatile sale terapeutice, atragand foarte si tot mai multi turisti ce sufera de boli respiratorii.

Distanta scurta fata de Capitala Romaniei, Bucuresti (127 km) dar si de restul statiunilor situate pe Valea Prahovei si nu in ultimul rand fata de restul punctelor de interes din centrul tarii, face ca aceasta sa ramana in centrul atentiei cumparatorilor ce-si doresc o casa de vacanta, ce cu timpul s-ar putea transforma chiar in resedinta, tinand cont ca in viitor se va realiza si principala Autostrada ce leaga capitala Romaniei (Bucuresti) de principala poarta de intrare in tara Arad (Nadlac) .

Aceasta este locul perfect pentru a va petrece timpul liber, o vacanta relaxanta, sau de ce nu pentru sfarsitul de saptamana intr-un minunat peisaj si intr-o liniste deplina.

4821 Afisari si 5 Intrebari Alerta Pret | Media preturilor | Memento
Va place aceasta proprietate? Doriti mai multe detalii?
Nume »
Telefon »
E-mail »
Mesaj »
  Cand doriti sa stabilim o vizionare?
« Optional
 
 
 
Sediu: SINAIA, Bulevardul Ferdinand, Nr.16A, Ap.9A-9B, Parter, langa Vila Splendid. Vezi Harta.
 
Alte proprietati in Sinaia
Vila de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)300.000 €
Vila de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)

Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:300.000 € » 510.47 €/mp

Vila (D+P+E+M) constructie de caramida, situata in zona semicentrala a Statiunii Sinaia, Cartierul Furnica. Anul constructiei: 2002. Suprafata construita desfasurata (SCD) a imobilului este de 382 mp iar suprafata utila (SU) de 325 mp. Vila dispune de un teren cu suprafata de 750 mp. Vila (D+P+E) compartimentata astfel: - Demisol: camera CT,camera, grup sanitar, 2 spatii depozitare. - Parter:  living, dinning, b...


Vila de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)446.000 €
Vila de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)

Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:446.000 € » 811 €/mp

Vila de vanzare, cu regimul de inaltime D+P+Em situata in zona semicentrala a orasului Sinaia, cartierul Furnica, construita in anul 1998. Aceasta are suprafata construita desfasurata (SCD/D+P+Em+Garaj) 161.79 mp, utila (SU/D+P+Em+Garaj) de aproximativ 154,00 mp, fiind edificata in anul 1996, pe un teren cu suprafata de 1564,00 mp. Compartimentare: Demisol: camera tehnica Parter: hol de acces, casa scarii, livi...


Vila de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)559.000 €
Vila de Vanzare in Sinaia (Furnica, Prahova)

Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Furnica
Pret:559.000 € » 696.63 €/mp

Imobil de vanzare, VILA Tip Duplex cu regimul de inaltime D2+D1+P+E+M, situata in perimetrul Semicentral al localitatii / statiune SINAIA, Cartierul Furnica. Vila are o arhitectura montana, tipic zonei si a peisajului in care a fost incadrata. Constructia a fost finalizata in jurul anilor 1997-1998, fiind amplasata intr-o locatie cu multa liniste, aer curat, fara surse de poluare dar si cu o priveliste spectaculoasa as...


Vila de Vanzare in Sinaia (Semicentrala, Prahova)115.000 €
Vila de Vanzare in Sinaia (Semicentrala, Prahova)

Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Semicentrala
Pret:115.000 € » 489.31 €/mp

Vila are un regim de inaltime P+Em si este compusa din: Parter: Living cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, casa scarii, hol intrare si un spatiu tehnic. Etaj mansardat: 3 dormitoare, 1 baie, debara si un balcon inchis. Vila are o suprafata construita totala de 140 mp (fara dependinte) si beneficiaza de un teren de 470 mp amenajat cu alei pietonale si gazon pe care se afla un garaj, un foisor si o magazie. Pretu...


Vila de Vanzare in Sinaia (Deosebita, Prahova)260.000 €
Vila de Vanzare in Sinaia (Deosebita, Prahova)

Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Deosebita
Pret:260.000 € » 650.21 €/mp

Agentia va propune spre achizitie o proprietate situata in zona rezidentiala, recunoscuta pentru linistea ei si cu acces la toate facilitatile urbane: gradinite, scoli, supermarketuri, zone comerciale. Regimul de inaltime este P+M si a fost edificata in anul 1996. Proprietatea dispune de un teren in suprafata de 680 mp si este compusa din: parter: camera, hol, sufragerie, bucatarie, baie, debara, debara, cu suprafa...


Vila de Vanzare in Sinaia (Ultracentrala, Prahova)299.000 €
Vila de Vanzare in Sinaia (Ultracentrala, Prahova)

Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Ultracentrala
Pret:299.000 € » 599.39 €/mp

Vila de vanzare situata in perimetrul ultracentral al localitatii / Statiune Sinaia la o distanta foarte mica de timp si traffic fata de toate punctele de interes. - Castelul PELES care a fost construit ca resedinta de vara a regelui Carol I. - Castelul PELISOR, este un mic castel langa Castelul Peles, fiind construit pentru familia regala, - Hoteluri & Restaurante, - Manastirea Sinaia, - Primaria Sinaia, etc...


Vila de Vanzare in Sinaia (Platoul Izvor, Prahova)199.000 €
Vila de Vanzare in Sinaia (Platoul Izvor, Prahova)

Imobil:Vila de Vanzare
Oras:Sinaia, zona Platoul Izvor
Pret:199.000 € » 553.15 €/mp

De vanzare vila D+P+E, finalizata in anul 1996 pe structura de beton si pereti din caramida. Imobilul are suprafata construita de 317,67 mp. si suprafata utila de 271,49 mp. Vila dispune de 3 apartamente, dispuse cate unul pe nivel, astfel: Parter: apartament, compus din: camera de zi, dormitor, hol, bucatarie, baie. Etaj: apartament, compus din: camera de zi, 2 (doua) dormitoare, hol si casa scarii, hol de acces ...


Indecis?Iata cateva Recomandari!

Daca sunteti in cautarea unor Vile de Vanzare in Sinaia, va invitam sa incercati lista cu urmatoarele recomandari imobiliare:

Lista cu

Recomandari

:
» (Vanzari si Inchirieri)
» Vile de Vanzare (toate orasele)

De asemenea, dorim sa va aducem la cunostinta ca aveti posibilitatea de a achizitiona garsoniere si apartamente noi. Pentru detalii, va rugam sa accesati lista de mai jos:

POLITICA PRETURILOR AFISATE

Valoarea proprietatilor publicate pe site-ul www.mervani.ro reprezinta exclusiv expresia si intentia proprietarilor. Preturile afisate nu reflecta neaparat valoarea reala, ele fiind preturi de promovare.

Agentia Imobiliara Mervani nu-si asuma in niciun fel raspunderea privind detaliile aferente proprietatilor prezentate si nici privind posibila neconcordanta intre pretul de promovare exprimat de proprietari si valoarea reala de piata.

Utilizarea preturilor de promovare afisate pe site si folosirea acestora de catre evaluatori sau terte persoane in diverse scopuri (studiu de piata, raport evaluare, etc...) se face pe raspunderea exclusiva a acestora, tinand cont ca valoarea proprietatilor nu reflecta neaparat valoarea reala de piata a imobilelor.

Imobiliare Sinaia | Vanzari Sinaia | Inchirieri Sinaia | Apartamente Sinaia | Apartamente de Vacanta Sinaia | Garsoniere Sinaia | Case Sinaia | Vile Sinaia | Terenuri Sinaia | Terenuri Intravilane Sinaia | Terenuri Extravilane Sinaia | Spatii Comerciale Sinaia | Spatii Turistice Sinaia | Spatii Industriale Sinaia | Anunturi Imobiliare Sinaia | Proiecte Imobiliare Sinaia | Imobiliare Valea Prahovei | Case de Vacanta

Noutati Imobiliare